Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

     Ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Chuangyuan Guangzhou, ΕΠΕ - εμπειρογνώμονας στην παραγωγή και τον προγραμματισμό του τηλεοπτικού εξοπλισμού παιχνιδιών. Ιδρυμένη το 2010, η επιχείρηση βρίσκεται σε Panyu, Guangzhou, το μεγαλύτερες τυχερό παιχνίδι και τη βάση βιομηχανίας εξοπλισμού ψυχαγωγίας στην Κίνα. Είναι μια περιεκτική έρευνα και μια ανάπτυξη επιχειρηματικής ενσωμάτωσης, παραγωγή, πωλήσεις, προγραμματισμός περιοχών και υπηρεσίες λειτουργίας του τηλεοπτικού εξοπλισμού ψυχαγωγίας. Η επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις των διάφορων τύπων εσωτερικών εξοπλισμών διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών δώρων, των μηχανών λαχειοφόρων αγορών, του εξοπλισμού παιχνιδιού των παιδιών, των μεγάλης κλίμακας προσομοιωτών, του εξοπλισμού διασκέδασης καρναβαλιού και άλλων με υψηλό κέρδος προϊόντων στην πρώτη γραμμή των διάφορων αγορών.
     Με βάση την επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας για την επιβίωση, η καινοτομία για την ανάπτυξη», τεχνολογία Chuangyuan έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών και την καλή φήμη της βιομηχανίας με την άριστη ποιότητα των προϊόντων και της άριστης υπηρεσίας μεταπωλήσεων. Τα προϊόντα της επιχείρησης πωλούνται σε όλη τη χώρα και εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές όπως η Ευρώπη, η Αμερική και η Νοτιοανατολική Ασία. Έχει καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες και σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλά γνωστά μεγάλης κλίμακας όργανα αλυσίδων στη βιομηχανία.
     Η τεχνολογία Chuangyuan θα παράσχει τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία στους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες, και θα ανυπομονήσει να συνεργαστεί με σας για να χτίσει το λαμπρό μέλλον.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Στις αρχές του 2011, σύμφωνα με τη ζήτηση της διεθνούς αγοράς εξοπλισμών λούνα παρκ και του σχεδίου ανάπτυξης, η επιχείρηση ιδρύθηκε με περίπου το εργαστήριο producation 3000 μετρητών squre και την αίθουσα εκθέσεως 1000 τετραγωνικών μέτρων για τις ΜΗΧΑΝΈΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΏΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ARCADE.

 

Παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία για τους πελάτες μας. Από το έτος 2012 τώρα, επάνω από 90% των προϊόντων μας πωλείται στην ευρεία αγορά. Μέχρι τώρα, πλήρης πεπειραμένη και εργασία εξειδικευμένων εργατών για την επιχείρηση για σχεδόν 8 έτη. Αξία ετήσια πώλησης από $120000 έως $2000000, τα οποία μας δίνουν περισσότερη εμπιστοσύνη για να προφθάσουν την αγορά σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Creatfun

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-38000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Company Add: Room 201,Aigan street No.1,zhukeng yunxing villiage,shiqiao town,panyu district,guangzhou

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Ανώτατη μηχανή παιχνιδιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ανώτατη μηχανή παιχνιδιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ανώτατη μηχανή παιχνιδιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ανώτατη μηχανή παιχνιδιών για τις πωλήσεις