Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ GUANGZHOU CHUANGYUAN, ΕΠΕ, ένα combo για 8 έτη, εξειδικευμένα στην έρευνα και να αναπτυχθούμε, την παραγωγή, χρησιμοποιημένη μηχανή παιχνιδιών εμπορικών συναλλαγών τη νόμισμα στην πόλη Guangzhou της προσπάθειας των ετών China.After και την ανάπτυξη, τώρα έχουμε γίνει ένας από τον κορυφαίους κατασκευαστή και τον προμηθευτή μηχανών παιχνιδιών εσωτερικά και διεθνώς.

 

Η εστίαση εργοστασίων μας στην ανάπτυξη και την κατασκευή των ειδών variou νομίσματος ενεργοποίησε τις μηχανές παιχνιδιών, οι οποίες περιλαμβάνουν τη μηχανή πώλησης βραβείων, κονσόλα παιχνιδιών Arcade, τηλεοπτική μηχανή παιχνιδιών αυλακώσεων, και ούτω καθεξής. Είμαστε επαγγελματικοί και έχουμε την πλήρη εμπειρία στην κατασκευή των προϊόντων αυτής της σειράς. Για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών, δεχόμαστε την υπηρεσία OEM&ODM, σχέδιο εξοπλισμών διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου, χρώμα, spcial λέξεις της μηχανής, μπορούμε να δεχτούμε προσαρμοσμένος καμένος για όλους τους πελάτες.

 

Το Creatfun έχει ένα speical τμήμα Ε&Α, το οποίο υπεύθυνος για την παροχή της βασικής τεχνολογίας όλου του λογισμικού παιχνιδιών για να ελέγξει την καλύτερη ποιότητα όλων των προϊόντων και του σταθερού προγράμματος παιχνιδιών. Μια άλλη υψηλός-effecial ομάδα producation, για να επιτύχει τη γρήγορη παράδοση κάτω από την ακριβή ποιότητα και τη δοκιμή πριν από κάθε αποστολή.

 

Η ποιότητα και Severice είναι πάντα η τοπ ανησυχία σε Creatfun.

 

Παρέχουμε το πλήρες σύνολο υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της προηγούμενος-πώλησης, της υπηρεσίας μεταπώλησης και της υποστήριξης τεχνολογίας, ποιο AR avaible με το αίτημα του πελάτη.

 

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και την υπηρεσία excellet μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Στις αρχές του 2011, σύμφωνα με τη ζήτηση της διεθνούς αγοράς εξοπλισμών λούνα παρκ και του σχεδίου ανάπτυξης, η επιχείρηση ιδρύθηκε με περίπου το εργαστήριο producation 3000 μετρητών squre και την αίθουσα εκθέσεως 1000 τετραγωνικών μέτρων για τις ΜΗΧΑΝΈΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΏΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ARCADE.

 

Παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία για τους πελάτες μας. Από το έτος 2012 τώρα, επάνω από 90% των προϊόντων μας πωλείται στην ευρεία αγορά. Μέχρι τώρα, πλήρης πεπειραμένη και εργασία εξειδικευμένων εργατών για την επιχείρηση για σχεδόν 8 έτη. Αξία ετήσια πώλησης από $120000 έως $2000000, τα οποία μας δίνουν περισσότερη εμπιστοσύνη για να προφθάσουν την αγορά σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Creatfun

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-38000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Company Add: Room 201,Aigan street No.1,zhukeng yunxing villiage,shiqiao town,panyu district,guangzhou

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Ανώτατη μηχανή παιχνιδιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ανώτατη μηχανή παιχνιδιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ανώτατη μηχανή παιχνιδιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ανώτατη μηχανή παιχνιδιών για τις πωλήσεις