Αρχική Σελίδα

Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

     Ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Chuangyuan Guangzhou, ΕΠΕ - είναι ένα combo για τον εξοπλισμό μηχανών παιχνιδιών & παιδικών χαρών παιδιών σε Guangzhou Κίνα, με περισσότερο από 10 έτη πλήρους εμπειρίας και μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων. Παράγουμε και εξάγουμε τα παιχνίδια προσομοιωτών arcade και οι εξοπλισμοί παιδικών χαρών παιδιών από τα προϊόντα έτους 2010.Our περιλαμβάνουν τις προηγμένες χρησιμοποιημένες νόμισμα μηχανές παιχνιδιών, τις μηχανές παιχνιδιών εξαγοράς παιδιών, τις μηχανές πώλησης βραβείων, τα αυτοκίνητα προφυλακτήρων και τον εξοπλισμό παιδικών χαρών παιδιών, όλων με υψηλό - ποιότητα και morderat την τιμή. Τα μέλη προσωπικού μας με την πλήρη εμπειρία σε αυτήν την βιομηχανία καταβάλλουν πάντα κάθε προσπάθεια να λύσουν τα προβλήματα και να επιτύχουν την υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών. Με την επιχειρησιακή έννοια «της εξυπηρέτησης πελατών πρώτα, η ποιότητα για την ανάπτυξη, διαχείριση ακεραιότητας», CHUANGYUAN θα αναπτύξει και θα παραγάγει τα υψηλότερα προϊόντα για να ικανοποιήσει τους πελάτες και να γίνει τελικά ο εθνικός αρχηγός στη βιομηχανία ζωτικότητας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Στις αρχές του 2011, σύμφωνα με τη ζήτηση της διεθνούς αγοράς εξοπλισμών λούνα παρκ και του σχεδίου ανάπτυξης, η επιχείρηση ιδρύθηκε με περίπου το εργαστήριο producation 3000 μετρητών squre και την αίθουσα εκθέσεως 1000 τετραγωνικών μέτρων για τις ΜΗΧΑΝΈΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΏΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ARCADE.

 

Παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία για τους πελάτες μας. Από το έτος 2012 τώρα, επάνω από 90% των προϊόντων μας πωλείται στην ευρεία αγορά. Μέχρι τώρα, πλήρης πεπειραμένη και εργασία εξειδικευμένων εργατών για την επιχείρηση για σχεδόν 8 έτη. Αξία ετήσια πώλησης από $120000 έως $2000000, τα οποία μας δίνουν περισσότερη εμπιστοσύνη για να προφθάσουν την αγορά σε όλο τον κόσμο.

 

Μέχρι τώρα, κρατάμε για να είμαστε μια κατασκευή και το combo εμπορικών συναλλαγών, είναι εξειδικευμένο στις μηχανές παιχνιδιών ζωτικότητας arcade, συμπεριλαμβανομένης χρησιμοποιημένης της νόμισμα μηχανής παιχνιδιών, των μηχανών γερανών δώρων, του εσωτερικού προσομοιωτή, των αυτοκινήτων προφυλακτήρων, του εξοπλισμού παιδικών χαρών παιδιών και του χώρου για παιχνίδη παιδιών. Είμαστε τοπ προμηθευτής για την παγκόσμια αγορά με το επαγγελματικό τμήμα παραγωγής, τμήμα Ε&Α, πωλήσεις & το εμπορικό τμήμα, παρουσιάζει τα δωμάτια και έγκριση εμπορικών σημάτων. Τα όλα προϊόντα μας παράγονται αυστηρά σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα. Με τη λογική τιμή και μια ευρεία επιλογή των ποιοτικών προϊόντων καθώς επίσης και της φιλικής εξυπηρέτησης πελατών, τα προϊόντα είναι δημοφιλή στις εγχώριες αγορές και εξάγονται στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και την Ασία επίσης. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε αφιερωθεί στην ανάπτυξη των διαφορετικών προϊόντων και την εκμάθηση πολύ για τη διαχείριση βιομηχανίας από τους πελάτες και τις διαφορετικές περιοχές, η οποία βοηθά να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία και να αυξήσει τις ευκαιρίες κέρδους των πελατών.

 

Κίνα Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

 

Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Creatfun

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-38000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Company Add: Room 201,Aigan street No.1,zhukeng yunxing villiage,shiqiao town,panyu district,guangzhou

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις